Trening Og Rehab

Våre struktur og bevegelsesbaserte fremgangsmåter har ført mange klienter inn i en smertefri hverdag, til vesentlige økninger i styrke, og gitt et sterkere selvbilde. Nyere smerteforskning har dessverre ført majoriteten av muskel og skjelettbehandlere bort fra den strukturelle modellen og bort fra holdnings- og bevegelseskorrektiver. Vi har ikke fulgt strømmen, og jobber tvert imot enda mer ekstensivt med strukturelle analyser og korrigeringsprosedyrer enn noen gang tidligere.

Prosjektet

Utviklinge en nettløsning for å markedsføre og fremheve produkter og tjenester på et profesjonelt vis. Løsningen må støtte artikkelpublisering, enkel og strukturert og tillate kjøp av tjenester.

Tillegg:
1. Det er et behov for en timebestillingsløsning slik at kunder kan booke seg inn på ledig tid, og holde vår kalender oppdatert med timelister.
2. Nettløsningen må ha en engelsk versjon for internasjonale kunder.

Teknologier

Se mer

Norsk side: https://treningogrehab.no
Engelsk side: https://trainingandrehabilitation.com

Resultat

Tilbakemelding

Kunne ikke vært mer fornøyd!

Jeg fikk høre om Fjelstad AS gjennom en kjenning, som var svært fornøyd, og valgte derfor å kontakte dem. Anders, eieren, tok seg raskt tid til å undersøke hva jeg ønsket og satte seg inn i min tjeneste. I løpet av kort tid fikk jeg presentert et forslag, og allerede det første forslaget var midt i blinken for min tjeneste. Fjelstad AS er meget flinke med design, og laget en smakfull og profesjonell nettside som jeg har fått mange gode tilbakemeldinger på fra mine kunder. Det er også mange kjekke funksjoner på administrator-delen. 

Jeg opplevde økt besøkstrafikk samt omsetning etter overgang til Fjelstad AS, og er sikker på at jeg har solgt langt mer med den nye nettsiden enn hva jeg investerte for å få den laget.

Kommunikasjonen med Fjelstad as er god og effektiv. De er raske til å ordne opp hvis et problem oppstår eller noe annet må gjøres. De sørger også for jevnlig vedlikehold slik at systemet fungerer optimalt. Jeg får alltid raskt svar hvis det er noe jeg lurer på, og opplever at Fjelstad AS er oppriktig interessert i å hjelpe meg så effektivt som mulig. Jeg kommer til å bruke Fjelstad AS på alle mine nettprosjekter, og anbefaler dem støtt og stadig til bekjente.

Kjetil Larsen / Eier - Trening Og Rehab
Tags: PHP / Wordpress