Foodr AS - Bestillingsmottak

Foodr AS digitaliserer restaurantbransjen ved å tilby innoative og komplette løsninger for bransjen. Dette er alt fra matbestillingsapp, automatisk regnskapsføring, betalingsterminaler, lager og logistikk, innkjøp og innkjøpsavtaler og mer.

Prosjektet

Foodr trenger bistand til å utvikle og vedlikeholde sin bestillingsmottak som kjører på deres plattform. 

Denne appen er ferdiginstallert på Android nettbrett og leveres til restaurantene, og vil være restaurantenes sentral for å motta og kommunisere med sine kunder. Her har de en enkel prosess for å håndtere hver ordre. Ordrene går gjennom prosessen fra bekreftelse til produksjon og levering, og er integrert mot lagerbeholdning gjennom Foodr sin plattform.

Sammen med Foodr sin utvikler i Norge ble appen utviklet for Android. Det er lagt stor vekt på brukervennelighet slik at restaurantene får fokusert på sin kjernevirksomhet, produsere og levere kvalitetsmat til sine kunder. Gjennom denne appen holder de jevn kommunikasjon med sine kunder om nåværende status på bestillingen.

Appen pakketerer en web-front-end.

Teknologier

Mer informasjon

Appen er levert på Foodr sine egne nettbrett og distribueres direkte til restaurantene. Den er ikke å finne på Google Play.

Resultat

RELATERT